Шефовете на Левски разследват евентуално бягство на Жереми Петрис в ЦСКА.

...
Шефовете на Левски разследват евентуално бягство на Жереми Петрис в ЦСКА.
Коментари Харесай

В Левски разследват бягство на Жереми Петрис в ЦСКА

Шефовете на Левски проверяват вероятно бягство на Жереми Петрис в ЦСКА. Причина за техните съмнения е фактът, че французинът е в доста положителни връзки с част от  играчите на " алените ". Това било документирано от секретна фотография, на която Петрис театралничи с нападателя Дюкенс Назон и още футболисти на ЦСКА написа през днешния ден в. " Мач Телеграф ".

Бранителят, който желае неведнъж нарастване на заплатата, с цел да преподпише контракта си със " сините ", даже е бил разпитан от управлението за възможни договаряния с ЦСКА за контракт от лятото. Жереми Петрис твърдо е отрекъл, че беседва с " алените " и прецизирал, че към момента не знае къде ще продължи кариерата му, в случай че не преподпише. Това обаче не е свалило подозренията от " сините " шефове.

Петрис беше пред привършване с футбола и съгласно слуховете е работил в ресторант, когато получи офертата от Левски, която го върна терена. Според неофициална информация бранителят взима 3500 евро на месец към днешна дата, а упорства за 17 000 евро, с цел да преподпише. Ръководството на " сините " няма никакво желание да дава такава голяма заплата на французина. Има огромна възможност, в случай че до януари 2024 година той не е преподписал, притежателят на Левски Наско Сираков да извърши заканата си и да го забие трайно на резрвната пейка.
 Наско Сираков извади секирата: Изпраща Краев и Петрис във втория тим
Наско Сираков извади секирата: Изпраща Краев и Петрис във втория тим

Ето защо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР